Portada > Obra > Quina cua més rebel!

Quina cua més rebel!

El diumenge de bon matí, en Gatàs convida en gat Tigrat. “Vine a caçar!”, li diu amb la seva veu de tro.

En Gatàs és gran i fort. I no té cua. Però té el nas aixafat de tantes baralles i al barri ningú li diu que no. “Vine amb nosaltres! Que anirem a caçar ocells!”, li crida.

I en Tigrat que és petit com només un pam de tigre, i té una llarga cua de ratlles negres i grises, li ha de contestar: “Ara vinc!” Perquè a en Gatàs no hi ha ningú que li digui que no.

Fitxa del llibre

  • Tipus de publicació: Literatura infantil
  • Editorial: Cruïlla
  • Any de publicació: 2018
  • Crèdits: Il·lustracions de Valentí Gubianas
  • Primers lectors

Procés de creació

Tornar a dalt
Del blog de Laura Horts

Per escriure "Quina cua més rebel!" vaig haver d'estudiar una mica.

Al conte, hi tenim un gatet que té una cua molt bonica, molt llarga i molt rebel. Aquesta cua tossuda fa el que vol. De fet, fa i diu tot el que el seu amo, en Tigrat, no s'atreveix a fer i a dir.

I, és clar, la pregunta que jo em feia era si una cua pot parlar. Els que teniu gats, ja sabeu que la resposta és que sí, que les cues dels gats parlen. Però també cal saber què diuen, quin idioma fan servir.

I com jo no ho tenia gaire clar, ho vaig buscar per internet. Vaig trobar-hi aquest blog on s'hi explicaven tot de coses sobre els costums, la conducta i el llenguatge dels gats. Si en voleu saber més o us pregunteu què carai us està dient el vostre gat, potser us farà servei.
 

http://elmonfeli.blogspot.com.es/2009/05/costums-i-conducta.html

 

Extres

Tornar a dalt