Portada > Dietari > Literatura infantil. Últimes notícies.

Literatura infantil. Últimes notícies.

Les ulleres de l'àvia
13/11/2016

Aquest 2016 he publicat a Cruïlla "Les ulleres de l'avia", una obreta per a primers lectors. I, per als lectors més grandets, "Un vestit per a la Terraska", a més de la segona edició de "Una nit molt moguda", totes dues a la sèrie blava del Vaixell de Vapor.

Encara que ho trobareu tot a la meva pàgina web, on hi explico una mica el procés de creació de cadascuna i hi poso alguns fragments de les obres, m'agradaria destacar la feina de les dibuixants: Núria Feijoo, il·lustradora de "Una nit molt moguda", Viuleta que ha il·lustrat "Les ulleres de l'àvia" i David Navarro amb "Un vestit per a la Terraska"

Finalment dir-vos que l'autora està inscrita al programa "Autors a les aules" de la Institució de les Lletres Catalanes. O sigui, que si sabeu d'alguna escola que vulgui que els nens que han llegit el llibre, en rebin la visita, ho podeu demanar! Editorial Cruïlla també ofereix aquest servei a les escoles.